Bästa restaurangerna för affärsmöte i Malmö

Det finns många bra och lämpliga restauranger att välja mellan när du vill äta god mat i Malmö. En restaurang är en plats där du samlas i goda vänners lag eller med din familj och partner. Det är också en plats som är utmärkt för affärsmöten – både lediga såväl som mer formella.

Att hålla mötet på en restaurang kommer med flera fördelar. Till att börja med blir mötet mer avslappnat, samtidigt som du får möjlighet att visa din generösa sida för den eventuella kunden. Att boka ett mötesrum i Malmö kan också vara ett bra alternativ, men se då till att fika och dryck ingår.

3 bra restauranger i Malmö för affärsmöte

När du ska välja en restaurang för affärsmöte finns det flera saker som är viktiga att tänka på. Restaurangen ska kunna servera god mat och dryck som är lämplig för mötet, men det ska också vara en bra ljudnivå. Här nedan listar vi tre restauranger som verkligen håller måttet för det där lediga och avslappnade mötet såväl som den mer formella och konventionella affärslunchen.

MJ’s – Restaurang och hotell MJ’s hittar du inne på Mäster Johansgatan 13. Här hittar ni en trevlig bar med drycker från hela världen och en fräsch uteservering.

Lokal 17 – På Hjälmarkajen 17 i Malmö hittar du restaurang Lokal 17. Denna restaurang är perfekt för dig som söker ett finare alternativ för fina affärsluncher.

Folk Mat & Möten – Folk Mat & Möten är en restaurang med mat från det skandinaviska köket. Utöver mat hittar du fina och fräscha konferenslokaler för små och stora möten.