Bästa lunchrestaurangerna i Malmö

Befinner du dig i Malmö och är på jakt efter en riktigt god och mättande lunch? Då har vi tipsen för dig! Lunch är troligtvis en av de roligaste maträtterna att upptäcka på nya restauranger, just eftersom det vanligtvis är väldigt lättillgängligt såväl som prisvärt. Många restauranger lägger dessutom extra krut på lunchen, för att på så sätt locka till sig nya kunder även till kvällsserveringen.

Malmö är en stor stad som erbjuder mängder med bra och trevliga restauranger som lämpar sig utmärkt för en lunch. Vi har rannsakat staden för att plocka ut de bästa restaurangerna som har fått riktigt bra omdömen och recensioner. Det spelar ingen roll om du vill ta med dig lunchen till parken på rasten, om du vill ha ett lunchmöte med nya samarbetspartners eller om du vill äta med en nära kollega. Vi har ställena för alla tillfällen!

Malmös bästa lunchhak

1. Saltimporten Canteen

Vill du vara säker på att äta god och högkvalitativ lunch i Malmö är Saltimporten Canteen ett bra alternativ. Saltimporten Canteen har sedan länge varit en av stadens absolut populäraste lunchrestauranger där man serverar fräsch och välsmakande mat till ett riktigt bra pris. Den murriga och nordiskt rustika inredningen ger restaurangen sin personlighet och här ingår även påtår på maten!

2. MJs

MJs är en restaurang som passar lika bra för lunchen med vännerna som för middagen med dejten. Här får du god och vackert upplagd mat, samtidigt som du njuter av den mysiga och härliga atmosfären. Den sista fredagen varje månad serveras även Bubbles & Lunch, där fredagsfeelingen blir lite extra påtaglig. Varför inte börja helgen på MJs och fortsätta hemma med ett gott bubbel från Vinoteket.se? Hos Vinoteket kan du nämligen beställa hem dryck till dörren.

3. Mat & Chokladstudion

Mat & Chokladstudion är en restaurang som startades upp av Daniel Lindgren och Joel Lindqvist och som ligger centralt i Malmö. Den här restaurangen lämpar sig för dig som är vegetarian eller som bara vill äta vegetariskt till lunch. Mat & Chokladstudion erbjuder ett stort utbud av vegetariska rätter där alla måltider är både vackra och innovativa. Komplettera med en dessert eller aptitretare.

4. Atmosfär

Atmosfär är ett självklart val för många Malmöbor. Här får du en riktigt fantastisk lunch där vi garanterar att du inte kommer bli besviken. På Atmosfär får du äta klassisk husmanskost med en liten twist. Här har man nämligen kombinerat traditionell husmans med nya smakupplevelser och upplägg. Atmosfär har öppet alla dagar i veckan och serverar även à la carte för den som vill bjuda sig själv, vännerna eller sin partner på något extra gott!