Köttrestauranger i Malmö

Kött är alltjämt en viktig del av middagen för många människor när de väljer att äta ute. En riktigt god köttbit kan höja vilken måltid som helst, men det är inte alltid som verkligheten lever upp till förväntningarna. Med tanke på att kött kan kosta en extra slant jämfört med andra maträtter har varje middagsgäst rätt att ställa höga krav på köttet. Lyckligtvis finns det flera restauranger i Malmö som har gjort kött till sin högsta prioritet. Det betyder att de vet precis hur den ska tillagas för att den ska smaka just så bra som du vill att den ska göra. Om du väljer din köttrestaurang i Malmö noggrant är chansen stor att du får mat som tillfredsställer dina krav.

 

Köttbaren gör ingen hemlighet av att de har kött som sitt fokus. Det gör att gästen vet precis vad han eller hon ska förvänta sig – och restaurangen lär inte göra någon besviken. Bakom konceptet med köttbaren står den kände kocken Melker Andersson som ursprungligen öppnade upp en liknande restaurang i Stockholm. Nu har de tagit samma typ av restaurang till Malmö där den redan har fått en trogen kundkrets. En av Köttbarens specialiteter är att erbjuda färdig take away-mat av hög kvalitet som går snabbt och enkelt att värma hemma i köket. Det betyder att du kan äta mat av restaurangklass till ett lägre pris hemma i ditt eget vardagsrum.

Grilled Spareribs in spicy marinade with beer and rustic bread

 

Köttets stora hemland lär vara Argentina. Där tillagas de möraste stekarna och de maffigaste biffarna. Därför har också Malmö fått en smak av det argentinska köket tack vare restaurangen Buenos Aires 72. Med tillagningssätt och kryddsättning som importerats direkt från det stora sydamerikanska landet hamnar du som middagsgäst direkt i rätt stämning och smaken är som gjord för att transportera dig till den äventyrliga kontinenten i väster. Köttet kommer däremot från hemmaplan vilket gör att det är skånskt kött som serveras. På så sätt har det en fräschör som gör att du omedelbart kan uppskatta köttets smak och konsistens.

 

Om du föredrar en mer traditionell restaurangkedja kan kanske Texas Longhorn vara något för dig. De har expanderat sin verksamhet till flera av Sveriges största städer och är ett klassiskt steakhouse med massor av goda och klassiska kötträtter.