Heta restaurangbesök du måste uppleva

Det har kanske aldrig varit speciellt tomt på restauranger i Malmö, men under de senaste åren har branschen och kroglivet vuxit till sig ordentligt ändå. I staden kan du hitta mängder med härliga restauranger som alla har sina egna unika koncept. Det spelar ingen roll om du är i staden på besök eller om du bor där. Din egen smak har heller ingen betydelse, eftersom det finns en restaurang som passar alla. Vi vill att det ska vara så enkelt för dig som möjligt att hitta en restaurang i Malmö som skiljer sig från mängden, som har den där utmärkta servicen och som har mat som du kommer att vilja komma tillbaka till om och om igen.

Malmö är en stad som verkligen har mycket att erbjuda. Hit kan du enkelt vända dig om du söker efter lediga jobb i Malmö som kundtjänstmedarbetare, butiksmedarbetare, elektriker och mycket mer. Du hittar även mängder med hotell, roliga aktiviteter och stränder som du kan hänga på under sommaren. Nu är det dock restauranger som vi ska fokusera på. I listan nedan hittar du våra bästa val.

Fyra restauranger i Malmö

MJ’s – På restaurang MJ’s kan du hitta smakrika rätter som passar lika bra för instagramflödet som för lunchen med vännerna. För den som önskar kan man här njuta av ett glas vin och andra härliga drycker. I matsalen möts du av serviceinriktad personal och en atmosfär som får dig att tro att du har förflyttat dig till en skog. De gröna växterna klättrar upp till glastaket och möblerna av sammet ger en exklusiv karaktär.

Bouchon – Den som gillar fransk mat måste besöka Bouchon på Andréelundsvägen 5 i Malmö. Här har man valt att satsa på en fransk bistrostil, vilket betyder vita handdukar, klassiska rätter a la France och rustika trägolv. Naturligtvis kommer du att, förutom smakrika ostron, också kunna ta del av olika viner av finare klass.

Plockepinn – Hur härligt är det inte att kunna besöka en restaurang, men ändå få ta del av mat från alla delar av världen? Hos Plockepinn är det precis det som du kommer få uppleva. Den som önskar kan påbörja middagen med en nubbe och sill, för att sedan avsluta med kimchi från Sydkorea, sniglar från Frankrike eller turkiska piroger. Här hittar du även ett stort utbud av olika ostar och desserter som passar utmärkt till kaffet.

Kin Long – Är det kinamat som passar dig mer i smaken måste du besöka den absolut äldsta kinakrog som Malmö har att erbjuda. Det är såklart ingen mindre än restaurang Kin Long som vi talar om. De ångkokta grönsakerna mixade med härliga dumplings tar med dig på en smakresa du sent kommer att glömma. I taket hänger vackra lyktor som ger ett rött och dovt sken i hela matsalen. Du väljer själv om du vill sitta vid ett bord eller ta plats på någon av de mysiga sittkuddarna.